ambelmoncasteller
Registreu-vos
Inicia la sessi贸

Castellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers - Normes de privadesa

Aquestes normes expliquen en detall com 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 a m茅s de les seves companyies afiliades (a partir d鈥檃ra 鈥渘osaltres鈥, 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥, 鈥渉ttp://www.lapinya.cat鈥) i phpBB (a partir d鈥檃ra 鈥渆lls鈥, 鈥渆l phpBB鈥, 鈥渨ww.phpbb.com鈥, 鈥減hpBB Group鈥, 鈥減hpBB Teams鈥) utilitzen la informaci贸 recollida durant una de les vostres sessions (a partir d鈥檃ra 鈥渓a vostra informaci贸鈥).

La vostra informaci贸 es recull de dues maneres diferents. Primerament, navegar per 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 far脿 que el phpBB cre茂 una s猫rie de galetes, uns petis fitxers de text que es baixen com a fitxers temporals del navegador al vostre ordinador. Les dues primeres galetes nom茅s contenen un identificador d鈥檜suari (a partir d鈥檃ra 鈥渋d d鈥檜suari鈥) i un identificador de sessi贸 an貌nim (a partir d鈥檃ra 鈥渋d de sessi贸鈥), que se us assigna autom脿ticament pel phpBB. Es crear脿 una tercera galeta un cop hagueu navegat pels temes de 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 que s鈥檜tilitza per emmagatzemar quins temes ja heu llegit, amb la qual cosa es millora la usabilitat dels f貌rums.

脡s possible que tamb茅 es cre茂n galetes externes al phpBB mentre navegueu per 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥, aix貌 no obstant, queden fora de l鈥檃bast d鈥檃quest document que nom茅s pret茅n cobrir les p脿gines creades pel phpBB. La segona manera en qu猫 recollim la vostra informaci贸 茅s a trav茅s dels continguts que publiqueu. Aix貌 inclou per貌 no es limita a: publicar entrades com a usuari an貌nim (a partir d鈥檃ra 鈥渆ntrades an貌nimes鈥), registrar-vos a 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 (a partir d鈥檃ra 鈥渆l vostre compte鈥) i les entrades que publiqueu despr茅s de registrar-vos havent iniciat la sessi贸 (a partir d鈥檃ra 鈥渓es vostres entrades鈥).

El vostre compte contindr脿 com a m铆nim un nom identificador 煤nic (a partir d鈥檃ra 鈥渘om d鈥檜suari鈥), una contrasenya personal per iniciar la sessi贸 amb el vostre compte (a partir d鈥檃ra 鈥渃ontrasenya鈥) i una adre莽a electr貌nica v脿lida i personal (a partir d鈥檃ra 鈥渁dre莽a electr貌nica鈥). La informaci贸 del vostre compte a 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 est脿 protegida per les lleis de protecci贸 de dades aplicables al pa铆s on es troba allotjat el nostre lloc web. Tota informaci贸 m茅s enll脿 del nom d鈥檜suari, contrasenya i adre莽a electr貌nica requerits per 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥 durant el proc茅s de registrar-vos, 茅s obligat貌ria o opcional a la discreci贸 de 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥. En qualsevol cas, podeu decidir quina informaci贸 del vostre compte es mostra p煤blicament. Addicionalment, des del vostre compte, teniu l鈥檕pci贸 d鈥檃cceptar o rebutjar que se us envi茂n els correus electr貌nics generats autom脿ticament pel phpBB.

La vostra contrasenya est脿 encriptada amb una funci贸 de resum unidireccional per tal de que sigui segura. Aix貌 no obstant, 茅s recomanable que no reutilitzeu la mateixa contrasenya en m煤ltiples llocs web diferents. La vostra contrasenya 茅s el mitj脿 per accedir al vostre compte a 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥, per tant, teniu-ne cura i sota cap circumst脿ncia ning煤 afiliat amb 鈥淐astellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers鈥, phpBB o tercers, us demanar脿 la vostra contrasenya de manera leg铆tima. Si us oblideu de la vostra contrasenya, podeu utilitzar la funci贸 鈥淗e oblidat la meva contrasenya鈥 proporcionada pel phpBB. Aquest proc茅s us demanar脿 que proporcioneu el vostre nom d鈥檜suari i adre莽a electr貌nica, llavors el phpBB generar脿 una contrasenya nova per que pugueu recuperar el vostre compte.


Torna a la p脿gina d鈥檌nici de sessi贸