ambelmoncasteller
Registreu-vos
Inicia la sessi贸

Ajuda econòmicament a Castellers | F貌rum Casteller laPinya.cat Human Towers

laPinya.cat 茅s una associaci贸 sense 脿nim de lucre amb el prop貌sit de promoure i difondre el fet casteller.

Entenem que aquest ha de ser un projecte destinat a tots aquells interessats en el fet casteller, tant a casa nostra com a l'exterior. Volem ser una eina de difusi贸 per a les colles, iniciatives i activitats castelleres, fomentar el di脿leg entre els castellers, integrar i donar a con猫ixer aquest m贸n als qui encara no el coneixen i donar suport a la cultura castellera, tant a la xarxa com en activitats, trobades, tallers, exposicions, xerrades i altres.


laPinya.cat es vertebra mitjan莽ant l'Associaci贸 Cultural la Pinya (ACLAP) creada per gestionar el portal, les seves despeses i problemes, aix铆 com per fomentar activitats i altres iniciatives fora de la web en l'脿mbit casteller i cultural.

Des de laPinya.cat sempre hem cregut que la web havia de tenir la m铆nima publicitat possible per tal de que el projecte fos viable. La web ha crescut, les despeses creixen exponencialment i cada cop 茅s m茅s dif铆cil fer front a aquesta situaci贸. Per aix貌 ens hem vist obligats a oferir m茅s espais per a la publicitat.

Tot i aix铆, molta gent ens havia demanat sobre la possibilitat de fer un donatiu o contribuir a la web i l'Associaci贸. Per aix貌 hem decidit oferir aquest m猫tode en que mitjan莽ant PayPal podeu donar la vostra voluntat de forma totalment segura i instant脿nia.

Qualsevol ajuda, per m茅s petita que sigui (des d'1鈧), ser脿 benvinguda i ajudar脿 al projecte, i a fer-nos-hi creure encara m茅s. A m茅s a m茅s, aquells qui feu un donatiu de m茅s de 10鈧 tindreu la possibilitat de canviar el vostre rang del f貌rum pel de Casteller de Tronc, amb un color diferent del normal, per agrair-vos el vostre suport.

Si la donaci贸 茅s superior als 25鈧, a m茅s a m茅s, us enviarem una bossa castellera de laPinya.cat i AmuntDisseny.Si us estimeu m茅s fer un ingr茅s atrav茅s d'un compte bancari, ho podeu fer al compte de Catalunya Caixa.
N煤mero: 2013 0347 36 0201645898

A nom de: ASSOCIACI脫 CULTURAL LA PINYA
NIF: G65533499
Moltes gr脿cies pels vostres donatius,

Salut i castells!